Om företaget


OM

Vi hjälper våra kunder med energisamordning och energiberäkningar. Vi använder IDA-ICE som verktyg för byggnadssimulering för energi och inneklimat. Syftet är att projektens mål och krav vad gäller energi och inneklimat ska kunna säkertsällas i varje skede. Vi hjälper till med olika typer av byggnadscertifiering.


Under produktionsskedet hjälper vi till med granskning, mätning och uppföljning. Täthetsprovning och termografering är exempel på verktyg för att kontrollera och säkerställa att slutprodukten blir bra. Vi är diplomerade lufttäthetsprovare (SP) och certifierade termograförer.


Vi är också certifierade energikartläggare (EKL) och har mycket erfarenhet av att utföra energikartläggningar. En kartläggning hjälper företaget att att minska energianvändingen och spara pengar. Vi utför även energideklarationer och är certiferade energiexperter.

Erik Olofsson Augustsson

Civilingenjör Väg & Vatten / Samhällsbyggnad, KTH


Certifierad Energiexpert (K)


Diplomerad täthetsprovare (SP)


Certifierad Energikartläggare (EKL)


Erik Olofsson Augustsson jobbar med tekniska beräkningar, simuleringar och energieffektivisering av bostäder, industrier, skolor, sjukhus och lokaler med skiftande verksamheter. Erik är civilingenjör inom samhällsbyggnad (väg- och vattenbyggnad) från KTH i Stockholm. Han är certifierad energiexpert med behörighetsnivå Kvalificerad och diplomerad lufttäthetsprovare från SP. Han utför besiktningar och energianalyser vid olika typer av fastigheter. Erik har även gått kurser i termografering och stor har erfarenhet från platsbesiktningar, energiinventeringar och fältmätningar. Erik har genomfört ett flertal energiutredningar på stora industrier, bland annat vid Zinkgruvan i Askersund, Atlas Copco i Örebro, Volvo CE i Arvika och Orica i Nora. Bland övriga projekt som berör energieffektivisering kan nämnas flera roller som energisamordnare och och täthetsansvarig.

Kontakt

Alfred Nobels Allé 212, 146 48 Tullinge

Energi och Miljö

Följ oss

   Twitter

© Copyright 2015. All Rights Reserved.

Facebook

E+ Energi och Byggfysik AB arbetar för en hållbar samhällsutvecklig genom att skapa byggnader med bra inomhusklimat med minimal energianvänding.

erik@energi-byggfysik.se

  Tel: 070-271 38 07

   Google +